I skrivende stund er det 8.desember og snart er 2020 en del av historieboka. Dette året hvor verden stoppet opp og vår frihet ble kraftig begrenset, grunnet en bitte liten organisme, som vi ikke engang ser med det blotte øye. Dette har selvfølgelig også preget Ringsaker Bondelag. I en slik stund er det viktig å se det positive.

I en kort periode hvor smittetallene var på et lavt nivå, fikk vi arrangert årsmøte.  Det er kanskje det viktigste møtet gjennom året. Vi fikk takket Helmer Amb for hans innsats som leder gjennom 10 år og Johannes Krogvig som styrets representant i Innlandsmarkedet gjennom 2 år. Og nytt styre er på plass, klar til en innsats i 2021.

Ser vi på avlingene kan vi heller ikke klage. Mange kornbønder opplevde toppavlinger og poteter og grønnsaker kom i hus. Det er også verdt å merke seg den økende interessen for norsk mat og selvforsyning. Nå må vi bygge videre på denne positive trenden.

Styret har nå startet opp planleggingen av medlemsmøtet «Innspill til årets jordbruksforhandlinger». Dette blir et viktig møte for oss. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å engasjere seg i arbeidet. Vi har planer for et koronavennlig arrangement i februar. Vi oppfordrer deg til å delta og si din mening. En annen mulighet er å ta kontakt med en av de som sitter i utvalgene. De skal gjøre forarbeidet til møtet og tar gjerne imot innspill.

Nyttårsballet må vi dessverre avlyse denne gang, men vi kommer sterkere tilbake senere. Tingvang opplever vanskelige tider i likhet med andre i samme bransje. Vi vi derfor avslutte vår nyttårshilsen med å oppfordre alle medlemmer og alle andre som er glade i Tingvang til å gi et lite økonomisk bidrag til driften. Dette kan betales til vår nyttårsballkonto nr 1822.42.19098

Med disse ord ønsker vi dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Hilsen styret i Ringsaker Bondelag

Legg igjen en kommentar