Ringsaker Bondelag inviterer til medlemsmøte i det Gamle Prøysenhuset (Teskjekjerringteateret) på Rudshøgda torsdag 10. januar klokka 19.00. Foredragsholder Martha Lindstad forteller og viser film og video om opplevelser og jobb i landbruket «down under». Det blir servering av kaffe og noe å bite i. Inngang: kr.50,- Arrangementet er åpent for alle.

Mer om foredragsholderen:
27 år gamle Martha Lindstad har røtter fra Amb-slekta i Ringsaker. Hun forlot fast jobb som hestesportsjournalist for fem år siden, og har siden grepet hver mulighet som har bydd seg. Det har ført til jobber som sauegjeter, ullhåndterer, turguide på hesteryggen og gårdsjente på melkebruk i New Zealand. Videre har ferden gått til Australia og ulike «feedloter» der oppfôring av kveg til verdens kjøttmarked har stått i fokus. De siste årene har hun gjennomført to sesonger på den 2,5 millioner mål store gården Yarrie Station i Western Australia, der de sanker kveg med hest og helikopter.
Martha vil vise bilder og videoer, og fortelle om opplevelser fra landbruket der nede.  Det vil bli anledning til diskusjon etter foredraget. Vi oppfordrer medlemmene til å ta med ledsager, neste generasjon og gjerne interesserte venner og kjente.

Legg igjen en kommentar